Piata Trade Expo - Septembrie 2010

Descriere | Galerie foto |

Descriere

Cautati solutii anti-criza?

Revista Piata si partenerii organizeaza a treia editie a evenimentului Piata Trade Expo Show, o expozitie dedicata comerciantilor traditionali si retelelor locale. Piata Trade Expo Show are ca obiectiv prezentarea unor solutii pentru cresterea profiturilor in comertul cu bunuri de larg consum.

 

CE SI CUM ASEZAM IN RAFT ?

CUM FOLOSIM EFICIENT SPATIUL DE VANZARE ?

CUM REDUCEM COSTURILE DE OPERARE A MAGAZINULUI ?

Va invitam in magazinul amenajat in incinta expozitiei pentru a gasi solutiile prezentate de partenerii expozanti pentru eficientizarea spatiului de vanzare, solutii de optimizare a sortimentatiei, de fidelizare a consumatorilor si de reducere a costurilor magazinului. La standurile individuale ale partenerilor expozanti puteti discuta in detaliu cu reprezentantii conducerii acestora despre magazinul dvs, despre nevoile clientilor dvs, despre toate aspectele colaborarii cu aceste companii.

Expozitia Piata Trade Expo Show va fi deschisa marti, 28 septembrie, la World Trade Plaza, Bucuresti, intre orele 9-16.

Accesul vizitatorilor


Accesul in cadrul expozitiei este gratuit si se face pe baza inscrierii ca vizitator accesand butonul alaturat sau la urmatoarele date de contact:

Georgiana Harasemciuc
Telefon: 0735.011.295, 021-311.94.26
Fax: 021-311.94.27
E-mail: georgiana.harasemciuc@bpgroup.ro

Cum deveniti PARTENER EXPOZANT?

Anuntati-ne intentia dumneavoastra de a expune produsele si solutiile destinate comerciantilor traditionali accesand butonul alaturat sau la urmatoarele date de contact:

Andreea Palcau – Advertising Group Director
Telefon: 021.311.94.26
E-mail
: andreea.palcau@bpgroup.ro

Parteneri


Partener media principal


Eveniment recomandat de


Parteneri Media