Premiile PIATA - Octombrie 2008

Descriere | Castigatori |

Descriere

Carrefour este cel mai bun comerciant, iar Coca Cola cel mai bun furnizor

Peste 1.000 de companii din productia, distributia si comertul cu bunuri de larg consum au stabilit castigatorii Premiilor PIATA, aflate la a treia editie.

Carrefour Romania si Coca Cola Hellenic Romania au primit cele doua Mari Premii pentru cel mai bun comerciant din retailul modern, respectiv pentru cel mai bun furnizor, in cadrul Galei festive desfasurate joi, 23 octombrie, la hotelul Marriott din Capitala. Ambele companii isi pastreaza titlurile castigate la editia precedenta a Premiilor PIATA.

O alta performera a Galei Premiilor PIATA este compania Unilever South Central Europe, castigatoare a patru trofee. De asemenea, Ursus Breweries si real,- Hypermarket au fost recompensate cu cate doua premii (lista completa a castigatorilor se gaseste la sfarsitul acestui comunicat).

Transilvania General Import Export a fost desemnata pentru a treia oara cel mai bun distribuitor din Romania. Tot pentru a treia oara consecutiv, Unilever a castigat premiile pentru cel mai bun produs nou nealimentar si cea mai eficienta promotie la un produs nealimentar, in timp ce Pepsi a primit, pentru a treia oara, trofeul pentru cea mai eficienta promotie la un produs din categoria bauturi.

Premiile PIATA, instituite in urma cu doi ani de revista cu acelasi nume, recompenseaza eficienta eforturilor depuse de companiile din industria bunurilor de larg consum in directiile de inovare si promovare a produselor si serviciilor lor si de dezvoltare a businessului. Castigatorii celor 14 premii si 6 mentiuni sunt desemnati prin votul partenerilor directi de afaceri. Aproximativ 1.000 de comercianti, care compun panelul de retail audit al companiei de cercetari de piata MEMRB Romania, au desemnat castigatorii trofeelor rezervate producatorilor si distribuitorilor. In acelasi timp, trofeele destinate comerciantilor au fost atribuite conform optiunilor directorilor de vanzari din principalele 130 de companii producatoare si distribuitoare de bunuri de folosinta zilnica.

Gala Premiilor PIATA ale industriei bunurilor de larg consum a fost organizata de revista Piata, in parteneriat cu companiile Unilever South Central Europe, Porsche Inter Auto Romania, Carrefour Romania, Coca Cola Hellenic Romania si MEMRB.

HotNews, Radio Romania Actualitati, Business Standard, Comunicate de presa si Cotidianul au fost partenerii media ai Premiilor PIATA.

Parteneri


Parteneri Media