Endered are o nouă identitate vizuală

Vineri, 16 Iunie 2017, ora 10:32 | Vizualizari: 922

Cele 250 de produse şi servicii dezvoltate de Grupul Edenred, inclusiv produsul cheie, Ticket Restaurant, primesc o nouă imagine şi o nouă identitate vizuală.

Noua identitate  este exprimată prin semnătura globală « We connect, you win », care reflectă transformarea Edenred într-o companie digitalizată, care construieşte reţele şi conexiuni generatoare de avantaje: putere de cumpărare sporită pentru angajaţi, optimizarea costurilor pentu companii, venituri mai mari pentru comercianţi.


Bertrand Dumazy, Preşedinte şi Chief Executive Officer al Edenred, a declarat: “Lansarea noii noastre identităţi vizuale este o etapă importantă în transformarea Edenred. Tranziţia Grupului către un ecosistem integral digitalizat ne-a determinat să creăm o nouă identitate de brand, puternică, simbolică şi unitară. Pentru 43 de milioane de angajaţi, 1.4 milioane de comercianţi parteneri şi 750.000 de companii, fiecare dintre soluţiile noastre este o sursă de beneficii.”

Noul logo Edenred  va figura de acum pe toate soluţiile Grupului, respectiv carduri, aplicaţii mobile, platforme online sau tichete emise pe suport hârtie.


Folosind bulina roşie, care a fost semnul vizual distinctiv al companiei încă de la lansarea produsului Ticket Restaurant în anii 1960, noul logo Edenred înglobează toate atributele noului brand: simplu, digital, universal, îndrăzneţ şi conectat.
Noul logo conţine numele Edenred, pe jumătate încadrat într-un cerc roşu şi pe jumătate lăsat deschis către exterior : către reţeaua unică a Grupului, dar mai ales către angajaţii, companiile şi comercianţii care utilizează soluţiile Grupului. Prin sufixul « red », noul logo preia referinţa la culoarea care a marcat vizual produsele Grupului încă de la început, făcând brandul şi mai vizibil.

Universul grafic Edenred a fost reactualizat în întregime, fiind aliniat cu noua platformă a mărcii. Ca element de noutate, a fost adăugată o panglică reprezentând legăturile dezvoltate de Edenred între diferitele sale publicuri-țintă. Platforma online utilizează culori vibrante, imagini şi simboluri care sunt scoase în evidenţă, aşa cum se poate deja vedea pe noul website global edenred.com.


Proiectul de rebranding a fost desfăşurat cu contribuţia agenţiei Royalties, care a creat noul logo şi noua identitate vizuală a Edenred şi a participat la crearea platformei de brand.
 

 

Adauga un comentariu


Trimite prin e-mail
Versiunea printabilaSpecial

5 mari provocări în retail aduse de torentul AMAZON

Ce schimbări aduce în retailul modern european invazia agresivă a celui mai mare retailer online.   Cum intri în competiţie cu un retailer care nu pune miză pe adaosul comercial?    E dificil să concurezi cu un competitor de talia Amazon, pentru că are un model de business ce...

Topurile rentabilității în FMCG

Companiile de producție sunt vedetele clasamentelor privind rentabilitatea obținută în afacerile derulate în 2016.   Producătorii de bunuri de larg consum domină topurile de rentabilitate realizate de revista Piaţa pe baza datelor financiare publicate pentru anul 2016. Dacă în ceea ce...

arhiva sectiunii


Harta retailului modern


Nou! Harta retailului modern din Romania.

Harta Retailului Modern - 31 august 2017
Retail

Luna august a adăugat 24 de noi magazine în rețeaua retailului modern

Cele mai multe deschideri au avut loc în cadrul rețelelor Profi (16) și Mega Image (4) Profi ajunge la 610 unități În luna august, Profi a deschis în total 16 magazine. Cinci dintre acestea sunt în format City și au fost inau­gurate în Roșiori de Vede (Teleorman), București,...

Retailul european staționează, cel românesc încinge motoarele

În primul trimestru al anului 2017, comerțul modern din România a atins o cotă de piață de 62%, câștigând aproximativ 2 puncte procentuale în detrimentul comerțului tradițional, arată datele GfK Consumer Panel. Discounterii, supermarketurile și magazinele moderne de proximitate au cea mai...

arhiva sectiunii