Noi magazine Profi în luna aprilie

Vineri, 28 Aprilie 2017, ora 18:25 | Vizualizari: 771

Profi continuă să se extindă în ritmul planificat şi deschide astăzi şase magazine la Vidra, Bechet, Dobra, Călmăţuiu de Sus, Balş şi Techirghiol, ajungând la sfârşitul lunii aprilie la un total de 15 inaugurări, dintre care nouă în format Loco şi câte trei magazine în formatele Standard şi City.
 
Magazinele Profi din Vidra (foto), Bechet, Dobra şi Călmăţuiu de Sus funcţionează în format Loco. Unitatea din Vidra, judeţul Vrancea, este amplasată pe DN2D şi dispune de o suprafaţă totală de 423 mp, din care sala de vânzări este de 303 mp.
 
Unitatea din Bechet, judeţul Dolj, se află pe str. Al. Ioan Cuza, nr.89B şi se întinde pe o suprafaţă totală de 363 mp, din care suprafaţa de vânzări măsoară 238 mp.
 
Magazinul din Dobra, judeţul Hunedoara, este situat pe str. 1 Decembrie, nr.1, cu o suprafaţă totală de 357 mp şi o sală de vânzări de 220 mp.
 
Unitatea din Călmăţuiu de Sus, judeţul Teleorman, este deschisă pe str. Principală, nr.72. Suprafaţa totală a magazinului este de 276 mp, din care sala de vânzări măsoară 180 mp.
 
În format Standard s-a deschis magazinul din Balş, judeţul Olt. Aflat pe str. N. Bălcescu, nr.110, cu o suprafaţă totală de 700 mp, din care suprafaţa de vânzări este de 525 mp.
 
Magazinul din Techirghiol (foto), al 18-lea din judeţul Constanța, se află pe str. Alexandru Puşkin, nr. 1. În format City, unitatea se întinde pe o suprafaţă totală de 442 mp, cu o sală de vânzări de 272 mp.
 
În prezent, rețeaua Profi deține 551 de magazine prezente în 295 de localităţi.


 

 

 

Adauga un comentariu


Trimite prin e-mail
Versiunea printabila

Special

Paradoxul BIO

Sunt aproape 15.000 de producători români certificați plus încă 2.000 în curs de certificare, dar la raft avem foarte puţine produse românești BIO. Atât consumatorii, cât şi retailerii, așteaptă o creştere a ofertei de produse locale ecologice.   Piaţa produselor ecologice...

6 tipsuri pentru abordarea modernă a relației comerciale furnizori-retaileri

Ce trebuie să facă un furnizor înainte de a porni la negocierea cu buyerii unui mare lanţ de retail? Ce trebuie să ştie despre cel cu care negociază? Ce informaţii trebuie să prezinte despre produsul lui? Ce atitudine are față de cel cu care negociază? Cum se îmbracă la negociere? Ce...

arhiva sectiunii

Harta retailului modern


Nou! Harta retailului modern din Romania.

Harta Retailului Modern - 31 octombrie 2017


Retail

Luna octombrie a bifat 26 de deschideri în retailul modern

Profi a inaugurat în octombrie 19 magazine, dintre care cinci în format Standard, şapte în format City şi alte şapte în format Loco. Cele mai recente s-au deschis la Baia de Arieş, Bălteşti (Prahova), Braşov, Bucureşti şi Timişoara. Prezentă în 353 de localități, Profi este rețeaua...

Principalele etape ale procesului de remodelare a magazinelor BILLA

În 22 decembrie 2015, Carrefour anunța semnarea unui acord de achiziție a societății Billa România, cu Grupul Rewe. Într-o a doua etapă, pe 29 iunie 2016, Consiliului Concurenței abrobă achiziţia celor 86 de magazine Billa. Datorită acestei achiziții, Carrefour devenea primul operator de...

arhiva sectiunii