Noi magazine Profi în luna aprilie

Vineri, 28 Aprilie 2017, ora 18:25 | Vizualizari: 700

Profi continuă să se extindă în ritmul planificat şi deschide astăzi şase magazine la Vidra, Bechet, Dobra, Călmăţuiu de Sus, Balş şi Techirghiol, ajungând la sfârşitul lunii aprilie la un total de 15 inaugurări, dintre care nouă în format Loco şi câte trei magazine în formatele Standard şi City.
 
Magazinele Profi din Vidra (foto), Bechet, Dobra şi Călmăţuiu de Sus funcţionează în format Loco. Unitatea din Vidra, judeţul Vrancea, este amplasată pe DN2D şi dispune de o suprafaţă totală de 423 mp, din care sala de vânzări este de 303 mp.
 
Unitatea din Bechet, judeţul Dolj, se află pe str. Al. Ioan Cuza, nr.89B şi se întinde pe o suprafaţă totală de 363 mp, din care suprafaţa de vânzări măsoară 238 mp.
 
Magazinul din Dobra, judeţul Hunedoara, este situat pe str. 1 Decembrie, nr.1, cu o suprafaţă totală de 357 mp şi o sală de vânzări de 220 mp.
 
Unitatea din Călmăţuiu de Sus, judeţul Teleorman, este deschisă pe str. Principală, nr.72. Suprafaţa totală a magazinului este de 276 mp, din care sala de vânzări măsoară 180 mp.
 
În format Standard s-a deschis magazinul din Balş, judeţul Olt. Aflat pe str. N. Bălcescu, nr.110, cu o suprafaţă totală de 700 mp, din care suprafaţa de vânzări este de 525 mp.
 
Magazinul din Techirghiol (foto), al 18-lea din judeţul Constanța, se află pe str. Alexandru Puşkin, nr. 1. În format City, unitatea se întinde pe o suprafaţă totală de 442 mp, cu o sală de vânzări de 272 mp.
 
În prezent, rețeaua Profi deține 551 de magazine prezente în 295 de localităţi.


 

 

 

Adauga un comentariu


Trimite prin e-mail
Versiunea printabilaSpecial

5 mari provocări în retail aduse de torentul AMAZON

Ce schimbări aduce în retailul modern european invazia agresivă a celui mai mare retailer online.   Cum intri în competiţie cu un retailer care nu pune miză pe adaosul comercial?    E dificil să concurezi cu un competitor de talia Amazon, pentru că are un model de business ce...

Topurile rentabilității în FMCG

Companiile de producție sunt vedetele clasamentelor privind rentabilitatea obținută în afacerile derulate în 2016.   Producătorii de bunuri de larg consum domină topurile de rentabilitate realizate de revista Piaţa pe baza datelor financiare publicate pentru anul 2016. Dacă în ceea ce...

arhiva sectiunii


Harta retailului modern


Nou! Harta retailului modern din Romania.

Harta Retailului Modern - 31 august 2017
Retail

Luna august a adăugat 24 de noi magazine în rețeaua retailului modern

Cele mai multe deschideri au avut loc în cadrul rețelelor Profi (16) și Mega Image (4) Profi ajunge la 610 unități În luna august, Profi a deschis în total 16 magazine. Cinci dintre acestea sunt în format City și au fost inau­gurate în Roșiori de Vede (Teleorman), București,...

Retailul european staționează, cel românesc încinge motoarele

În primul trimestru al anului 2017, comerțul modern din România a atins o cotă de piață de 62%, câștigând aproximativ 2 puncte procentuale în detrimentul comerțului tradițional, arată datele GfK Consumer Panel. Discounterii, supermarketurile și magazinele moderne de proximitate au cea mai...

arhiva sectiunii