Noi magazine Profi în luna aprilie

Vineri, 28 Aprilie 2017, ora 18:25 | Vizualizari: 485

Profi continuă să se extindă în ritmul planificat şi deschide astăzi şase magazine la Vidra, Bechet, Dobra, Călmăţuiu de Sus, Balş şi Techirghiol, ajungând la sfârşitul lunii aprilie la un total de 15 inaugurări, dintre care nouă în format Loco şi câte trei magazine în formatele Standard şi City.
 
Magazinele Profi din Vidra (foto), Bechet, Dobra şi Călmăţuiu de Sus funcţionează în format Loco. Unitatea din Vidra, judeţul Vrancea, este amplasată pe DN2D şi dispune de o suprafaţă totală de 423 mp, din care sala de vânzări este de 303 mp.
 
Unitatea din Bechet, judeţul Dolj, se află pe str. Al. Ioan Cuza, nr.89B şi se întinde pe o suprafaţă totală de 363 mp, din care suprafaţa de vânzări măsoară 238 mp.
 
Magazinul din Dobra, judeţul Hunedoara, este situat pe str. 1 Decembrie, nr.1, cu o suprafaţă totală de 357 mp şi o sală de vânzări de 220 mp.
 
Unitatea din Călmăţuiu de Sus, judeţul Teleorman, este deschisă pe str. Principală, nr.72. Suprafaţa totală a magazinului este de 276 mp, din care sala de vânzări măsoară 180 mp.
 
În format Standard s-a deschis magazinul din Balş, judeţul Olt. Aflat pe str. N. Bălcescu, nr.110, cu o suprafaţă totală de 700 mp, din care suprafaţa de vânzări este de 525 mp.
 
Magazinul din Techirghiol (foto), al 18-lea din judeţul Constanța, se află pe str. Alexandru Puşkin, nr. 1. În format City, unitatea se întinde pe o suprafaţă totală de 442 mp, cu o sală de vânzări de 272 mp.
 
În prezent, rețeaua Profi deține 551 de magazine prezente în 295 de localităţi.


 

 

 

Adauga un comentariu


Trimite prin e-mail
Versiunea printabilaSpecial

Cooperativizare. De data asta, e de bine

Marii retaileri își organizează propriile lanțuri scurte agro-alimentare   Drumul producției locale din mediul rural către rafturile marilor retaileri continuă să fie o provocare. Autoritățile, care au preferat să promoveze o lege – Legea 150/iulie 2016 – ce se dovedește a fi pe cât...

Capcanele creşterii

Inflaţia, scumpirea materiilor prime, reducerea investiţiilor guvernamentale şi riscul de recesiune sunt pericole ce pot induce o schimbare de trend în FMCG, după ce 2017 a început neobişnuit de bine pentru furnizori şi retaileri ca urmare a creşterii salariilor, a pensiilor şi a altor venituri bugetare. ...

arhiva sectiunii

Harta retailului modern


Nou! Harta retailului modern din Romania.

Harta Retailului Modern - 30 aprilie 2017


Retail

Comerţul modern şi-a adjudecat, în februarie, 14 noi unităţi

Profi a deschis 12 magazine, iar Lidl şi Kaufland, câte unul.   Reţeaua Profi deţine în prezent 523 de magazine, acoperind 272 de localităţi.   Cele mai recente magazine Profi au fost deschise în ultima zi a lunii, la Halchiu şi Brusturi. Nouă dintre noile magazine din a doua lună...

Ianuarie a bifat 16 noi deschideri în comerțul modern

Cele mai multe inaugurări aparțin retailerului Profi Rom Food. Profi încheie luna ianuarie cu un nou record, inaugurând zece magazine . Trei dintre acestea sunt în format City și au fost deschise la Bacău, Cluj Napoca și Giroc (Timiș). În format Loco s-au deschis patru unități, după cum...

arhiva sectiunii