Studiu Best Buy Award 2015/2016: Bonduelle ocupa in continuare primul loc pe piata romaneasca a conservelor de legume

Joi, 09 Aprilie 2015, ora 12:11 | Vizualizari: 1817

Bonduelle Romania a fost desemnat de catre consumatorii romani, pentru a doua oara consecutiv, brandul de legume conservate cu cel mai bun raport calitate – pret.

Distinctia a fost acordata in urma celui de-al doilea studiu de piata Best Buy Award realizat in Romania despre gradul de satisfactie si perceptia consumatorilor romani privind furnizorii si producatorii de pe piata legumelor la conserva care ofera cel mai bun raport calitate – pret.  

Drept urmare, Bonduelle Romania a primit prestigioasa medalie ”Best Buy Award - No. 1 – best price quality ratio” – la categoria conserve de legume pentru perioada 2015/2016.

Succesul este cu atat mai mare cu cat intrebarile din studiul Best Buy Award au avut caracter deschis, consumatorii neavand posibilitatea sa aleaga din mai multe raspunsuri alternative. Astfel, fiecare a raspuns liber, potrivit experientei lui personale cu brandurile.

Bonduelle Romania s-a bucurat de cel mai mare numar de voturi din partea consumatorilor pentru cel mai bun raport calitate-pret in categoria legume conservate si anul trecut, cu ocazia primului Studiu Best Buy Award realizat in Romania pentru perioada 2013/2014.

Metodologia si esantionul
 
Studiul Best Buy Award Romania 2015/2016 (www.bestbuyaward.orghttp://www.qudal.hr/) a fost realizat on-line de organizatia elvetiana ICERTIAS - International Certification Association GmbH (www.icertias.com) pe teritoriul Romaniei in luna Februarie 2015, pe baza metodei CAWI - DEEPMA (Computer Assisted Web Interviewing - Deep Mind Awareness). Au participat 1.200 de respondenti (cetateni/consumatori romani), utilizatori de Internet.


Proiectul de cercetare Best Buy Award 2015/2016 a fost realizat cu respectarea prevederilor ”Codului International pentru Implementarea Cercetarilor de Piata si Sociale” (“International Codex for the Implementation of Market and Social Research”) adoptat de Camera Internationala de Comert (International Chamber of Commerce - ICC) si de Asociatia Mondiala a Expertilor in Cercetare (World Association of Research Experts - ESOMAR).
 

Adauga un comentariu


Trimite prin e-mail
Versiunea printabilaSpecial

Topurile industriei FMCG

Industria FMCG a trecut pragul de 100 de miliarde de lei, afaceri realizate în 2016 de principalele 100 de companii Cele mai importante 100 de companii din industria bunurilor de larg consum au realizat în anul fiscal 2016, cumulat, afaceri totale în valoare de  100,74 miliarde lei (22 miliarde...

Ceva nu se leagă

  După zece ani de investiții masive în FMCG, capitalul străin domină majoritatea categoriilor din acest sector. Trei segmente foarte competitive – procesarea cărnii, produse de panificaţie și îmbutelierea apelor minerale – au rămas şi se pare că vor rămâne sub controlul capitalului...

arhiva sectiunii

Harta retailului modern


Nou! Harta retailului modern din Romania.

Harta Retailului Modern - 31 mai 2017
Retail

Retailul european staționează, cel românesc încinge motoarele

În primul trimestru al anului 2017, comerțul modern din România a atins o cotă de piață de 62%, câștigând aproximativ 2 puncte procentuale în detrimentul comerțului tradițional, arată datele GfK Consumer Panel. Discounterii, supermarketurile și magazinele moderne de proximitate au cea mai...

Farmec apasă pedala de accelerație a deschiderilor de magazine proprii

Ținta este un număr de 50 de magazine care să acopere toate zonele țării   Într-un interviu acordat revistei Piața, Mircea Turdean, directorul general al companiei Farmec, a vorbit despre strategia de extindere a rețelelor de magazine proprii Farmec și Gerovital, despre ce încasări au acestea...

arhiva sectiunii