Expo CBA la Satu Mare pe 16 mai

Luni, 12 Mai 2014, ora 11:59 | Vizualizari: 991

A patra editie Expo CBA va avea loc in data de 16 mai 2014  la Satu Mare. Acest eveniment este un targ – expozitie cu vanzare cu participarea a celor mai importanti clienti din retailul traditional si comertul  en-gross ai CBA.
Majoritatea clientilor reprezinta magazinele francizate cu sigla CBA si Privat precum si partenerii cei mai importanti, numarul total fiind de 140 companii din judetele Satu Mare, Bihor, Salaj, Maramures, Cluj, Arad, Mures, Alba, Timis, Arges, Olt, Brasov, Harghita, Suceava.
    Vor fi prezenti ca expozanti un numar de 45 de companii, producatori  FMCG, producatori traditionali din Romania, precum si provideri de produse logistice. Dintre cei mai important ii putem enumera pe Sole Mizo, Gunz, Scandia, Mokate – Polonia, Macromex, Monster, Friesland Campina, Hyza – Republica Ceha.
    Scopul organizarii acestui eveniment este in principal apropierea in vederea imbunatatirii relatiei intre producator – retailer. In cadrul targului expozantii prezinta o gama larga de produse, oferte speciale, intra in contact direct cu comerciantii, rezultatul fiind un foarte avantajos schimb de informatii.
Pentru a destinde atmosfera protocolara, la sfarsitul targului toti participantii pot schimba opinii in jurul unei mese festive, intr-o ambianta selecta.
Societatea CBA s-a infiintat in anul 2002 si isi desfasoara activitatea implementand modelul occidental, oferind prin acesta, achizitii, imagine si promotii comune. CBA isi presteaza activitatea intr-un centru logistic modern de 6500 mp conform standardelor europene. In portfoliul societatii se regasesc peste 3000 produse din care 700 marci proprii. Din centrul logistic sunt deserviti cei 600 de clienti ai CBA.
Ideea cooperarii comerciantilor traditionali a pornit in 1992 din Ungaria, iar in prezent sub sigla CBA sunt inglobate un numar de peste 7000 magazine in Europa Centrala si Europa de Est. Pe plan international centrele, respectiv magazinele au identitate si aspect comun, aceeasi politica comerciala si strategie de marketing.
 

Adauga un comentariu


Trimite prin e-mail
Versiunea printabilaSpecial

5 mari provocări în retail aduse de torentul AMAZON

Ce schimbări aduce în retailul modern european invazia agresivă a celui mai mare retailer online.   Cum intri în competiţie cu un retailer care nu pune miză pe adaosul comercial?    E dificil să concurezi cu un competitor de talia Amazon, pentru că are un model de business ce...

Topurile rentabilității în FMCG

Companiile de producție sunt vedetele clasamentelor privind rentabilitatea obținută în afacerile derulate în 2016.   Producătorii de bunuri de larg consum domină topurile de rentabilitate realizate de revista Piaţa pe baza datelor financiare publicate pentru anul 2016. Dacă în ceea ce...

arhiva sectiunii


Harta retailului modern


Nou! Harta retailului modern din Romania.

Harta Retailului Modern - 31 august 2017
Retail

Luna august a adăugat 24 de noi magazine în rețeaua retailului modern

Cele mai multe deschideri au avut loc în cadrul rețelelor Profi (16) și Mega Image (4) Profi ajunge la 610 unități În luna august, Profi a deschis în total 16 magazine. Cinci dintre acestea sunt în format City și au fost inau­gurate în Roșiori de Vede (Teleorman), București,...

Retailul european staționează, cel românesc încinge motoarele

În primul trimestru al anului 2017, comerțul modern din România a atins o cotă de piață de 62%, câștigând aproximativ 2 puncte procentuale în detrimentul comerțului tradițional, arată datele GfK Consumer Panel. Discounterii, supermarketurile și magazinele moderne de proximitate au cea mai...

arhiva sectiunii